Bryllupskaker

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Gifteplaner?  

Vi lager den bryllupskaka dere vil ha, spesiallaget til dere. Frisk og fresh, eller mørk, syndig og elegant.  

Prisene er for standard kake:  

3 etg. 3050,-  

4 etg 3750,-  

5 etg 4500,-  

6 etg 5200,-  

7 etg 5900,-  

Har du egne forslag til kake? utforder oss!

 

En kommentar om “Bryllupskaker

  1. hei! Skal gifte meg i trondheim den 23.06.12. Har tenkt å ha følgende type sjokoladekake som bryllupskake: Kaken skal dekke behovet for 115 gjester og det skal være sjokoladekake. Kaken må ha veldig mye sjokoladesmak da jeg er veldig glad i sjokolade, og noe mørk sjokolade men ikke veldig mørk. Den skal bestå av to kaker der den ene er stor firkantet, og oppå den står en en tre etasjer høy heksakon formet eller rundformet kake. Den firkantede kaken skal se ut som en stor gressplen, gjerne med en vei. På «veien» står en kaketopp i hest og kjærre, og veien fører opp til den tre etasjer høye kaka som skal pyntes som et slott. På gressplenen står også en pavjiljong i kaketopp med to eventyrfigurer inni (prins og prinsesse). Gressplenen må være ganske stor da den må være god plass til både slott, paviljong og hest og kjærre. Jeg har sett for meg en størrelse på to til tre «skuffkaker» (sånne som tar hele ovnen).
    Slottet: Ser for meg at en vanlig tre etasjer kake pyntes med en fondant eller noe som gjør samme nytten, små blomster og evt andre ideer du kan ha for å få den til å se ut som slottsvegg. Til slottet har jeg kjøpt inn plastikkdekor i form av vindu, dør(port), tak og tårn i flere størrelser. For at døra skal dekkes av kaken må den nederste etasjen være minst 10cm høy. Plastikkdekoren er i utgangspunktet helt hvit så det er meningen å pynte den i samme stil som resten av kaken. Jeg kan sende noen bilder av plastikkdekorformen som viser eksempler på hvordan formene kan brukes for å pynte en kake til et slott.
    Paviljongen, figurene og askepott vogn er også kjøpt inn. Kakefatet skal lages av min far og kaken settes da på en stor firkantet form. Da min far skal lage kakefatet kan du selv gi de mål du trenger til fatet.

    Jeg bor selv i oslo og har derfor ikke mulighet til å prøvesmake kaken, men jeg kan tenke meg å sende min forlover istedet for meg til prøvesmaking dersom dette er mulig. I forhold til hva som skal være inne i kaken så er kravene at den ikke bør være veldig tørr og at den må smake sjokolade. Helst ikke veldig mye kaffesmak da min samboer ikke liker kaffe. Jeg liker desverre ikke marsipan og lurer på om det da er mulig å bruke annen fondant eller glasur istedenfor marsipan.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s