Bruchetta, brusketta, brusjetta

Så enkelt og så godt..

Oppskrift for 4 pers:

4 skiver landbrød– ristes i panna til de blir sprø og gyllen. Gni ett fedd hvitløk over skivene, og drypp på litt god olivenolje

2  never med skikkelig gode tomater. (kjøp de beste du finner!) deles i passende biter, moses eller skvises med hendene, bland disse med frisk basilikum, salt, pepper, en skvett eddik og mere av den gode oljen du hadde på brødet..

Anrett med litt ruccola, ristede pinjekjerner, revet parmesan, god spekeskinke, bacon, mozzarella eller lignende.

En smak av italiensk sommer..

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s