Ny sjanse, ny dato.
Da kurset sist uke ble fullt, har vi satt opp en ny dato for baking.. Amatørbakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig ,og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Surdeigsbrød, lyse brød, grove brød, matpakkebrød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving. Et praktisk kurs med god stemning, hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Kurset går over en kveld, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. Vi starter kurset med en varm suppe med brød til(selvsagt), før vi hiver oss igang med eltinga.
Varighet: 15.30-21.00
Sted: Hovedkjøkkenet på Bjørnang, Skogn
Når: Mandag 24. oktober
Pris: 950,- Alt inkludert. Ta med bakevennlige klær og gode sko.
Bindende påmelding. Kun få plasser.
Ta kontakt for spørsmål og påmelding!
Rune Kristian Elnan, 90627759, rune@bruborgbakeri.no
Flere kurs kommer.. Følg med.