Bakekurs for glade amatører. Ny dato, meld deg på nå!

Ny sjanse, ny dato.

Da kurset sist uke ble fullt, har vi satt opp en ny dato for baking.. Amatørbakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Vi kommer til å  ha fokus på hva som skjer i en deig ,og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Surdeigsbrød, lyse brød, grove brød, matpakkebrød, sunne brød, usunne brød,  hvetedeig og croissant. Elting og heving. Et praktisk kurs med god stemning, hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Kurset går over en kveld, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. Vi starter kurset med en varm suppe med brød til(selvsagt), før vi hiver oss igang  med eltinga.

Varighet: 15.30-21.00

Sted: Hovedkjøkkenet på Bjørnang, Skogn

Når: Mandag 24. oktober

Pris: 950,- Alt inkludert. Ta med bakevennlige klær og gode sko.

Bindende påmelding. Kun få plasser.

Ta kontakt for spørsmål og påmelding!

Rune Kristian Elnan, 90627759, rune@bruborgbakeri.no

Flere kurs kommer.. Følg med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s