Pizza ala Åpent bakeri

I det nest nyeste Appetitt bladet var det en reporatasje fra Åpent bakeri, og deres kompromissløse pizzabaking. Ble jo selvsagt inspirert..De bruker noe mere gjær enn mange oppskrifter jeg har testet den siste tiden, men det funka bra. Oppskriften i bladet tilsa 25 g gjær på 2,5 dl vann (på Tulla brukte vi 5 gram..)Den beste pizzan fikk jeg på dag 3, når deigen hadde blitt skikkelig «moden». Silkemyk deig med Tipo 00 mel (jeg hadde ikke økologisk fransk mel, slik som de bruker..) Bakesteinen min er knust, men jeg kjørte forvarmet plater ,full kamfer på ovnen og gratinering, så den ble bra.

Pizza med hvit saus, Selbu blå, Mozzarella, Västerbotten og sylta pære

Pizza med artisjokk, parmesan, oliven, sjampignon og kapers.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s