Surdeig grunnkurs på Lian Restaurant

Onsdag og torsdag sist uke hadde jeg grunnkurs i surdeig på Lian Restaurant i Trondheim. Kurset var i regi av Matnavet på Mære, «Søke gammelt, skape nytt». Noen meldte avbud i siste liten, så det ble ei lite gruppe bakeglade damer. 2 flotte dager, med god mat og flotte omgivelser. Takk til Inge J. og hans mannskap. Mange gode brød med surdeig, og spennende mel fra Holli Mølle. Vi bakte med både emmer, ølandshvete, spelt, rug og bygg. Sunne, langtidshevede brød, fulle av vitaminer og mineraler. Kommer nok flere kurs på Lian etterhvert.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s