Tilsetting av gluten i gjærbakst

Slik driver leverandørene å utvikler nye tilsetningsstoffer, slik at bakern slipper å tilsette ekstra gluten i deigene ( eller som det står, slipper å deklarere det) Bra å se at bransjen er redd for at folk oppdager denne overdrevne bruken av gluten. Annonsen for dette nye e-stoffet sto i det siste fagbladet for bakerbransjen. Gluten tilsettes for å spare tid i bakeprosessen, uten tanke på hvilke konsekvenser det får for brødspiserens mage. Les deklarasjonen, og unngå brød der det står gluten. Eller bak selv 🙂

20130420-103310.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s