Bakekurs i mai på Bjørnang, Skogn

Dette er et amatørbakekurs for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst.
Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig ,og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Surdeigsbrød, lyse brød, grove brød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving.
Et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en bakeklar surdeig hjem.
Kurset går over en kveld, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. Vi starter kurset med en varm suppe med brød til(selvsagt), før vi hiver oss igang med eltinga.

Dato: 27.mai
Tid: 1600-2130
Sted: Bjørnang, Skogn
Pris: 1100,- pr. pers

Kun få plasser, meld deg på nå 🙂

Rune Kristian Elnan
90 62 77 59
rune@bruborgbakeri.no

Vi kjører også bakekurs rundt omkring, på skolekjøkken osv. i hele Midt-Norge. Ta kontakt for mere info.

20130423-195613.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s