Kurs Levanger 15.februar/16.februar Fullt!

Dette er 5 1/2 -timers bakekurs på en kveld for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. Passer både for husfar som ønsker og bake ærlig brød til barna, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.

Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Og ikke minst, hvorfor man skal ligge unna «kjøpabrød»:)

Surdeigsbrød, polarbrød, lyse brød, grove brød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving. 

Et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en bakeklar surdeig hjem, samt en god del herlige bakverk:)

Kurset går over en kveld, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. 

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til(selvsagt), før vi hiver oss igang med eltinga.
Dato: mandag 15.februar

Tid: 1600-2130

Sted: Jordbærpikene Magneten

Pris: 1300,-pr.pers/Småbarnsforeldre 1100,- pr pers
Redusert pris til småbarnsforeldre, fordi vi ønsker at kommende generasjoner skal vokse opp med duften av nybakt i huset 🙂 Kun få plasser, meld deg på nå 🙂 Rune Kristian Elnan

90 62 77 59

rune@bruborgbakeri.no

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s