Bakekurs 2017

Bakekurs på nyåret? Perfekt julegave til den som har mye fra før.

Oslo 17. & 18. Januar

påmelding/info på matkurs.no

Trondheim 30. & 31. Januar

Culina Fossegrenda 16-2130

Kommer kanskje flere datoer etterhvert. Jeg kjører også kurs andre steder. Trenger et skolekjøkken og mulighet til å kjøre et par kurs «når jeg først har tatt turen.» 

Dette er 5 1/2 -timers bakekurs på en dag for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. 
Passer både for husfar som ønsker og bake ærlig brød til barna, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.

Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Og ikke minst, hvorfor man skal ligge unna «kjøpabrød»:) 

Surdeigsbrød, lyse brød, grove brød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving, med kjempelite gjær eller surdeig.

Et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en bakeklar surdeig hjem, samt en god del herlige bakverk:)
Kurset går over en dag, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. 

Vi starter kurset med en varm suppe med brød til(selvsagt), før vi hiver oss igang med eltinga.

Pris: 

1500,-pr.pers

Småbarnsforeldre 1300,- pr pers

Betales kort/kontant etter kursslutt. Ta med forkle og gode sko.
Redusert pris til småbarnsforeldre, fordi vi ønsker at kommende generasjoner skal vokse opp med duften av nybakt i huset 🙂
for påmelding/spørsmål
Rune Kristian Elnan
90 62 77 59
rune@bruborgbakeri.no

Reklamer

4 kommentarer om “Bakekurs 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s