Bakekurs Bergen!!!
Endelig blir det bakekurs i Bergen. Er så heldig å få låne kurskjøkkenet hos @sottogsalt i Gabriel Tischendorfsvei 16
3.og4. April!
Dette er 5 1/2 -timers bakekurs på en dag for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst.
Passer både for husfar som ønsker og bake ærlig brød til barna, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.
Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Og ikke minst, hvorfor man skal ligge unna «kjøpabrød»:) Surdeigsbrød, lyse brød, grove brød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving, med kjempelite gjær eller surdeig.
Et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en bakeklar surdeig hjem, samt en god del herlige bakverk:) Kurset går over en dag, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr.
Vi starter kurset med en varm suppe med brød til(selvsagt), før vi hiver oss igang med eltinga.
Datoer:
3.april 1630-2200
4.april 1630-2200
Sted: Søtt+Salts lokaler i Gabriel Tischendorfsvei 16
Pris: 1500,-pr.pers/Småbarnsforeldre 1300,- pr pers
Betales kort/kontant etter kursslutt.
Ta på gode sko og forkle.
Redusert pris til småbarnsforeldre, fordi vi ønsker at kommende generasjoner skal vokse opp med duften av nybakt i huset 🙂
Kun få plasser, påmelding på mail. Merk mailen kurs Bergen
Spørsmål/påmelding:
90 62 77 59
rune@bruborgbakeri.no
#bakekurs #bruborgbakeri #bergen #bruborgbakerikurs