Bakekurs høsten 2017

Dette blir nok de eneste kursene før jul.  Familles åpning nærmer seg..

Ta kontakt om det skulle være aktuelt. Begynner allerede å fylles..

Dette er 5 1/2 -timers bakekurs på en dag for den som er over middels glad i velduftende gjærbakst. 
Passer både for husfar som ønsker og bake ærlig brød til barna, og kokken som ønsker å gi gjestene en magisk opplevelse fra brødkurven kommer på bordet.
Vi kommer til å ha fokus på hva som skjer i en deig, og hvorfor noen brød blir bedre enn andre. Og ikke minst, hvorfor man skal ligge unna «kjøpabrød»:) 
Surdeigsbrød, lyse brød, grove brød, sunne brød, usunne brød, hvetedeig og croissant. Elting og heving, med kjempelite gjær eller surdeig.

Et praktisk kurs , hvor vi deler erfaringer, og kjenner på deigene underveis. Alle får med seg en bakeklar surdeig hjem, samt en god del herlige bakverk:)
Kurset går over en dag, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. 
Vi starter kurset med en varm suppe med brød til(selvsagt), før vi hiver oss igang med eltinga.
Datoer:  
Oslo

28.og 29. August. 1600-2130

Info og påmelding på matkurs.no
Levanger 12.september 1600-2130

Sted: Bruborg bakeri, Moafjæra 7B
Pris: 1300,-pr.pers/Småbarnsforeldre 1100,- pr pers
Trondheim 3.oktober 1600-2130

Sted: Culina, Fossegrenda 40
Pris: 1500,-pr.pers/Småbarnsforeldre 1300,- pr pers
Betales kort/kontant etter kursslutt.

Ta på gode sko og forkle.
Redusert pris til småbarnsforeldre, fordi vi ønsker at kommende generasjoner skal vokse opp med duften av nybakt i huset 🙂

Kun få plasser, påmelding på mail. 
Spørsmål/påmelding:
90 62 77 59
rune@bruborgbakeri.no

  

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s